Obavijest roditeljima

Poštovani roditelji,

Grad Osijek zajedno sa Ministarstvom znanost, obrazovanja i sporta dopisom školama od 11.srpnja 2015.g. daje na znanje da će osigurati sredstva za radne udžbenike i bilježnice za djecu iz obitelji koje su u sustavu Centra za socijalnu skrb.

Molimo roditelje da dostave školi presliku rješenja Centra za socijalnu skrb koju ćemo priložiti uz popis učenika i dostaviti Gradu Osijeku te nadležnim službama, najkasnije do 20.kolovoza 2015.g.

Treba donijeti u školu preslike rješenja:

  • U matičnu školu – Krstova 99 ,svaki dan od 9,00 – 12,oo sati, u računovodstvu škole, do 18.srpnja 20 15.
  • U područnu školu – Osječka 51 , u petak 14.srpnja 2015.g. od 10,00 – 12,00 sati , kat stručna služba škole ili svaki dan u matičnu školu u Osijeku do 18.7.2015.

Ravnateljica

Aleksandra Krampač-Grljušić, dipl.def.

Sufinanciranje nabavke udžbenika učenicima iz obitelji korisnika zajamčene minimalne naknade

Osječko-baranjska županija sufinancirati će nabavu udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola s područja Osječko-baranjske županije iz obitelji korisnika zajamčene minimalne naknade za školsku godinu 2015./2016.

O načinu i rokovima podnošenja zahtjeva škola će biti obaviještena nakon godišnjih odmora, odnosno krajem kolovoza.

Potrebne potvrde možete zatražiti u školi od 25. kolovoza 2015.

Uspjeh naše učenice Ive Kuić

Iva Kući osvojila je 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u judu za dječake i djevojčice.

Ponosni smo što Vas možemo obavijestiti da je naša učenica Iva Kuić, članica Judo kluba Mladost, osvojila 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u judu za dječake i djevojčice, koje je održano 16.05.2015. godine u Samoboru.Iva je aktivna članica Judo kluba Mladost te je dosada osvojila niz medalja na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Čestitamo Ivi na njezinom uspjehu i želimo joj još puno medalja!

Projekt Glasa Slavonije

Osmaši naše škole proglašeni najboljima

Projekt Osječki osmaši u organizaciji Glasa Slavonije proveo se ove školske godine po dvanaesti put i pri tome predstavio osječke najosmaše među kojima su i dvoje iz naše škole – Matea Arambašić i Luka Markovića-Đurin.

U srijedu 10. lipnja u hotelu Osijek održana je dodjela nagrada za projekt Osječki osmaši u organizaciji Glasa Slavonije. U projektu je sudjelovalo 29 osnovnih škola iz Osijeka, Višnjevca, Josipovca, Bijelog Brda, Tenje, Čepina, Vladislavaca, Dalja, Vuke, Laslova, Ernestinova i Antunovca. Svaki razred izabrao je svojeg kandidata za najosmaša koji su se trebali predstaviti čitateljima Glasa Slavonije u Godišnjaku osječkih osmaša. Učenici 8.a razreda naše škole odabrali su Mateu Arambašić, a učenici 8.b razreda Luku Markovića- Đurina. Od svih 66 kandidata za izbor najboljeg i najuspješnijeg najosmaša izabrana je naša Matea Arambašić koja je svoj izbor osigurala odličnim ocjenama, sudjelovanjem na brojnim natjecanjima, osobito likovnim natječajem Francuske alijanse na kojem je osvojila prvo mjesto. Kao najosmašica Matea je dobila dvije nagrade – prijenosno računalo koje će joj pomoći u daljnjem školovanju i učenju u željenoj Jezičnoj gimnaziji i ulaznice za osječki ZOO vrt u koji može povesti cijeli razred. Kao što smo ponosni na Mateu, tako smo ponosni i na našeg Luku koji je osvojio peto mjesto.

Čestitamo našim najosmašima i nadamo se da će biti uzor svim budućim osmašima!

Naši najbolji osmaši Naši najbolji osmaši

OBAVIJEST O DOPUNSKOJ NASTAVI I PODJELI SVJEDODŽBI


Dopunska nastava iz matematike za učenike 5. razreda održavat će se u razdoblju od 23. do 30.6. 2015. i to 23., 24., 26., 29. i 30.6. u vremenu od 8,00 do 10,30 sati u učionici matematike broj 9.

Podjela svjedodžbi održat će se 2. srpnja.

Za neparne razrede u 9,30 sati.

Za parne razrede u 10,00 sati.

Svečana podjela svjedodžbi za učenike 8. razreda održat će se 6. srpnja u 19,30 sati.

Roditeljski sastanak za učenike 8. razreda održat će se prema dogovoru s razrednicima.

Nastava sljedeće školske godine počinje u ponedjeljak 7. rujna 2015. godine.


Ugodne ljetne praznike i osmašima upis u željenu školu želi
ravnateljica Aleksandra Krampač Grljušić i stručna služba škole.