OBAVIJEST RODITELJIMA UČENIKA PRVIH RAZREDA

Rabljene udžbenike za 1. razred možete preuzeti u matičnoj školi 2. srpnja od 09.00 - 12.00 sati i 6. srpnja od 17.00 – 19.00 sati, a u PŠ Sarvaš 2. srpnja od 9.00 – 12.00 sati.

Poštovani roditelji!

Neizmjerno nam je drago što su vaša djeca polaznici naše škole. Obavještavamo Vas da je Grad Osijek 2014./15. školske godine kupio udžbenike za sve učenike Osnovnih škola na području Grada Osijeka.

Ove školske godine učenici će dobiti rabljene udžbenike koje možete preuzeti u knjižnici škole 2. srpnja od 09.00 do 12.00 sati i 6. srpnja od 17.00 do 19.00 sati, a u PŠ Sarvaš 2. srpnja od 9.00 do 12.00 sati (javiti se učiteljici Antoniji Trepić). Radne udžbenike, radne bilježnice i mape koji su na popisu udžbenika (u prilogu) posebno istaknuti morat ćete sami kupiti.

Obiteljima, korisnicima socijalne skrbi, radne bilježnice i radne udžbenike kupit će Grad Osijek i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

POPIS UDŽBENIKA ZA 1. RAZRED ZA ŠKOLSKU GODINU 2015./2016.


Izložba povodom obilježavanja Svjetskog tjedna svemira

Pozivamo učenike, roditelje i sve zainteresirane na otvorenje izložbe u srijedu 7. listopada u 13,10 sati u blagovaonici škole. Izložba se održava povodom obilježavanja Svjetskog tjedna svemira (World Space Week) od 4. do 10. listopada i sadržava radove naših učenika i učenika drugih zemalja koji su sudjelovali na natječaju za dizajn godišnjeg postera na temu Discovery – Otkriće. Gosti na otvorenju bit će Jelena Pehar, prof. likovne kulture, Nataša Dorić, voditeljica Centra tehničke kulture Osijek i Aleksandar Muharemović, predsjednik Zajednice tehničke kulture Grada Osijeka.

OBAVIJEST UČENICIMA I RODITELJIMA

Dragi učenici i roditelji,

obavještavamo vas da je štrajk vaših učitelja i nastavnika završio i da se od četvrtka 1. listopada 2015. nastava održava prema redovitom rasporedu.

Parna smjena nastavu ima prijepodne od 8 sati, a neparna smjena od 14 sati.

Ako koji učenik propusti obavijest o prekidu štrajka i početku nastave, razrednici će imati razumijevanje u vezi takvog izostanka.

Zahvaljujemo na vašem strpljenju i razumijevanju!

UPLATNICA ZA MLIJEČNU KUHINJU

Kako ispuniti uplatnicu za mliječnu kuhinju?
U nastavku je primjer popunjenog naloga za plaćanje mliječne kuhinje.

Uplatnica za mliječnu kuhinjul


POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

Poštovani učenici i roditelji,

nastava u novoj školskoj godini 2015./2016. započinje u ponedjeljak 7. rujna 2015. god. U matičnoj školi za učenike neparne smjene nastava će započeti u 8 sati, a za učenike parne smjene u 14 sati.

Nastava u Područnoj školi Sarvaš za sve učenike započet će u 8 sati.

Svečani prijem učenika prvih razreda u matičnoj školi održat će se u 9,30 sati, a u Područnoj školi Sarvaš u 11,00 sati.

Mnogo uspjeha i zadovoljstva u novoj školskoj godini žele vam djelatnici OŠ Ljudevita Gaja.


Ravnateljica

Aleksandra Krampač-Grljušić, dipl.def.