Udruga veterana Domovinskog rata

Treća gardijska brigada „Kune“ za pomoć našoj školi

U subotu 14. rujna 2013. god. na Srednjoškolskom igralištu održat će se malonogometni turnir, a sva sredstva sudjelovanja donirat će se našoj školi. Pozivaju se svi učenici, roditelji, učitelji i sugrađani da posjete turnir i navijaju za ekipe koje su odlučile pomoći opremanju naše škole.

Prepoznati po svojoj velikodušnosti i sudjelovanju u raznim humanitarnim akcijama, Udruga veterana 3. gardijske brigade „Kune“ organizira malonogometni turnir čija će sredstva sudjelovanja biti iskorištena za opremanje naše škole. U subotu 14. rujna 2013. god. od 15 sati na Srednjoškolskom igralištu 16 će timova igrača iz Osijeka, Slavonskog Broda, Županje, Varaždina i drugih mjesta započeti međusobne nogometne susrete kojima će odmjeriti svoje snage. Osim nogometnih utakmica, posjetiteljima će biti ponuđeni i dodatni sadržaji.

Pozivaju se svi učenici, učitelji, roditelji i sugrađani da posjete malonogometni turnir te podrže nogometne ekipe. Provedite svoje poslijepodne u ugodnom druženju i sportskoj atmosferi, podržite ovu hvalevrijednu akciju Udruge veterana i pozdravite volju ekipa u opremanju naše škole.
Humanitarna akcija ''Božić u Donjem gradu''

KAD SE MALE RUKE SLOŽE…

Kako bi Božić svima bio radostan naša škola već nekoliko godina za redom, organizira humanitarnu akciju prikupljanja namirnica i odjeće za potrebite obitelji.

U akciju su se uključili svi razredni odjeli sa svojim razrednicima, a veliku podršku akciji pružili su i roditelji naših učenika. Zajedničkim su snagama pripremali velike kutije pune darova koje su poslali kao božićno iznenađenje. Cilj ove akcije bio je pomoći socijalno ugroženim  obiteljima čija su djeca polaznici naše škole.
Nadamo se da je dobri duh naše male zajednice dotaknuo i razveselio sve one kojima je bio namijenjen.