Maskenbal u našoj školi

Plesom pod maskama ispratili pokladno vrijeme

Vrijeme poklada u našoj školi završilo je 13. veljače 2018. plesom pod maskama

Na pokladni utorak u matičnoj i područnoj školi održao se maskenbal. U matičnoj školi učenici razredne nastave dolazili su u školu maskirani, a potom je u sportskoj dvorani održana revija. Učiteljica Nada Grahovac i njezin 3.a razred nagrađeni su za najbolju skupnu masku, a za najkreativnije maske diplome su dobili Petar Grizbaher, Lota Bek, Dominik Ilić i Lorena Seljaković. Učenike je najviše uplašio Jakov Mađarac, a najviše su ih očarali Nora Kim i Petar Vrućina.

Za predmetnu nastavu maskenbal je bio radni. Paunovi. liječnici, gusari, pantomimičari učili su predmete prema rasporedu, no nagrade su ipak uručene Moniki Županić, Paoli Vuković, nastavnici Katarini Miloloža i njezinom 6. b razredu za skupnu masku.

U područnoj školi u večernjim je satima priređen ples pod maskama. Učenici su se okupili u školskoj dvorani te su se sa svojim razrednicima predstavili publici. Okupilo se šaroliko društvo – vampiri, poljska strašila, princeze, kapetani, super junaka, klauna i vještica. Povjerenstvo za ocjenjivanje učeničkih maski pažljivo je promotrilo sve maske i izabralo najkreativniju, najstrašniju, najsmješniju, najoriginalniju masku. Svi nagrađeni dobili su simbolične nagrade, a nakon proglašenja pobjednika učenici su se nastavili zabavljati uz živahnu glazbu i ples.

Ples pod maskama Ples pod maskama Ples pod maskama Ples pod maskama Ples pod maskama Ples pod maskama Ples pod maskama Ples pod maskama Ples pod maskama Ples pod maskama