Božićni talent show

Blagdansko raspoloženje u našoj školi

Kao i svake godine u našoj se školi radosno dočekuju blagdani. U matičnoj je školi 19. prosinca održan prigodni božićni talent show na kojem su svi razredi pokazali svoja kreativna umijeća.

Prosinac je. Duh Božića zavladao je svuda oko nas. I ove smo godine pokazali koliko je naše srce puno ljubavi, prijateljstva, pomaganja... Bili smo maštoviti i kreativni, ukrasili smo školu, izrađivali božićne ukrase i čestitke, podijelili smo darove potrebitim obiteljima kako bi i njima Božić bio još ljepši i radosniji.

Svi razredi matične škole sa svojim su razrednicima vrijedno i s velikim veseljem uvježbavali svoje točke za božićnu priredbu 19. prosinca 2017. Iz učionica se čula glazba i smijeh, osmišljavale su se scenografije i kostimi, a učenici su zabljesnuli na pozornici točno u 19,00 sati.

Pred prepunom školskom dvoranom gledatelja pokazali su svoje talente – bilo je tu pjesme, plesa, dramatizacije, sviranja, igre… Uz svjetla reflektora dočarali su božićnu sreću, veselje, ljubav i radost darivanja. Zajedništvo je najvažnije, poručili su svima.

OSTVARENJE SVIH ŽELJA I SNOVA, NEKA VAM DONESE GODINA NOVA!

Božićni talent show Božićni talent show