ODRŽAN 10. JUBILARNI LJUDEVIT FEST

Dvadeset i jedan učenik razredne nastave matične i područne Osnovne škole Ljudevita Gaja iz Osijeka i Sarvaša u utorak su 23. svibnja u područnoj školi u Sarvašu nastupili na 10. jubilarnom festivalu dječjih pjesama Ljudevit fest. Prvo mjesto osvojila je Petra Kapetan, učenica 4. c razreda područne škole Sarvaš, drugo mjesto osvojila je Lota Bek, učenica 3. b razreda matične škole iz Osijeka, treće mjesto odnijele su Marta Miloloža i Maja Schönberger, učenice 4. a razreda matične škole Osijek, a četvrto mjesto osvojila je Lucija Burcar iz 1. c razreda područne škole. Ove godine uručene su i posebne nagrade: 2. b razredu za najbolju kostimografiju, 1. b razredu za najritmičniju izvedbu, 1. a za najveseliju izvedbu, a učenici 3. a razreda, Katarini Rade, za posebnost vokala.
Tijekom ovogodišnjeg festivala uz pjesmu, gledatelji su pratili i plesne nastupe učenika koji su koreografije uvježbavali sa svojim učiteljicama. Poseban gost programa bio je dječak anđeoskog glasa i sudionik TV showa Zvjezdice Marin Bulić, učenik OŠ Višnjevac.
U veselom ugođaju festivala uživali su učenici i učitelji, roditelji, bake, djedovi i prijatelji.

10. Ljudevit fest 10. Ljudevit fest 10. Ljudevit fest 10. Ljudevit fest 10. Ljudevit fest 10. Ljudevit fest 10. Ljudevit fest 10. Ljudevit fest 10. Ljudevit fest