SUDIONICI ŽUPANIJSKIH NATJECANJA

Ravnateljica je podijelila pohvalnice Županije i zahvalnice Škole učenicima koji su sudjelovali na županijskim natjecanjima i smotrama.

Kao i svake godine u holu škole postavljen je pano s fotografijama učenika koji su sudjelovali na županijskim natjecanjima i smotrama te na taj način predstavljali školu. Posljednji nastavni dan ravnateljica je u prostoru knjižnice čestitala učenicima na njihovom uspjehu te im uručila pohvalnice Županije i zahvalnice Škole.

Na Županijskom natjecanju iz Geografije sudjelovale su: Luna Jelavić (1. mjesto) i Ana Fišer; na Županijskom natjecanju iz Biologije: Laura Nađ (2. mjesto) i Beatrice Barišić (3. mjesto); na natjecanju iz Engleskog jezika: Beatrice Barišić i Petra Brazdil; na natjecanju iz Kemije i Matematike: Magdalena Borovac; na natjecanju iz Tehničke kulture: Borna Agičić, Karlo Pacek, Kemal Asanov, Ivona Jukić, Bernard Budimir, Tin Jakovljević i Lovro Tašić; na Međunarodnom natjecanju iz Matematike „Klokan bez granica“: Dinko Burazin, Ana Gašo, Šimun Blagojević, Viktor Katić i Leonarda Špiranović.

Naše sportašice također su bile izuzetno uspješne. Košarkašice su bile prve na Županijskom natjecanju, a osvojile su i drugo mjesto u poluzavršnici košarkašica u Republici Hrvatskoj. Rukometašice su osvojile drugo mjesto na Županijskom natjecanju. Košarkaški i rukometni tim čine: Ana Budalić, Josipa Dorić, Nika Kolovrat, Hannah Krištić, Karla Miloloža, Leonarda Jelečević, Marija Petra Purgar, Dora Seletković, Marija Magdalena Purgar, Ana Brkić, Ema Jelečević, Luna Jelavić, Lea Petric Alisa Bekrić i Ena Patajac. Filip Medić bio je prvi u skoku u dalj na Gradskom školskom natjecanju.

Pohvala i čestitke našim izvrsnim i vrijednim učenicima koji su nas tako uspješno predstavljali. Želimo im puno uspjeha u idućoj školskoj godini, a do tada uživanje u zasluženom odmoru.

Sudionici županijskih natjecanja Sudionici županijskih natjecanja Sudionici županijskih natjecanja Sudionici županijskih natjecanja Sudionici županijskih natjecanja Sudionici županijskih natjecanja