OBAVIJESTI ZA KRAJ NASTAVNE GODINE


Poštovani učenici i roditelji,

došli smo do kraja i ove nastavne godine. Nadamo se da ste svi postigli uspjeh kakav ste željeli i da ćete uživati u ljetnim mjesecima. Za one koji se još malo moraju potruditi za pozitivnu ocjenu, bit će organizirana dopunska nastava od 21. lipnja 2016. god. Svi učenici trebaju se javiti svojim predmetnim učiteljima u 9 sati kako bi se upoznali s rasporedom održavanja nastave.

U petak 10. lipnja zadnji je nastavni dan i svi dolazimo u školu u 9 sati. Nema poslijepodnevne smjene. Oni kojima nisu zaključene ocjene, bit će sa svojim učiteljima, a svi ostali mogu, u suradnji s roditeljima, prirediti domjenak ili roštiljadu u školskom dvorištu ili učionicama od 9 do 12 sati. U Sarvašu će se druženje završiti u 11,30 sati kada ce ići i školski autobus. Molimo učenike putnike da budu na svojim stanicama u 8,30 sati. Odvoz učenika putnika iz matične škole je u 12,00 sati.

Svi učenici koji ne idu na dopunsku nastavu, trebaju svojim razrednicima vratiti do petka 10. lipnja 2016. god. sve udžbenike koje su dobili na početku školske godine. Ostale udžbenike i radne bilježnice koje su vaši roditelji kupili također možete donijeti ako želite pa ćemo ih proslijediti ekolozima za stari papir.

Molimo sve učenike da vrate posuđene knjige u školsku knjižnicu.

Besplatne udžbenike za sljedeću školsku godinu preuzet ćete kod razrednika 28. lipnja 2016. Za neparne razrede MŠ i za sarvaške razrede u 9,30 sati. Za parne razrede MŠ u 10 sati. Toga dana (28. 6.) učenici putnici trebaju biti na svojim stanicama u 9 sati. Odvoz učenika je u 10,30 sati.

Popis potrebnih udžbenika i radnih bilježnica koji se trebaju kupiti za sve razrede nalazit će se na mrežnoj stranici škole.

Izvješća o postignutom uspjehu (svjedodžbe) za učenike od 5. do 7. razreda dijelit će se 4. srpnja 2016. Za neparne razrede MŠ i sarvaške razrede u 9,30 sati. Za parne razrede MŠ u 10 sati. Toga dana (4. 7.) učenici putnici trebaju biti na svojim stanicama u 9 sati. Odvoz učenika je u 10,30 sati.

O
proštaj učenika osmih razreda te svečana podjela svjedodžbi u prisustvu cijelog Učiteljskog vijeća i roditelja bit će 7. srpnja 2016. u 19,30 sati u matičnoj školi u Osijeku. Roditeljski sastanak na kojem će se potpisivati upisnice potrebne za upis u srednju školu održat će se istog dana u 19 sati prije svečane podjele.

Nastava sljedeće školske godine započinje u ponedjeljak 5. rujna 2016. godine. Neparni razredi MŠ i učenici Područne škole Sarvaš dolaze na nastavu ujutro od 8 sati. Sve važne obavijest o početku nove školske godine nalazit će se na mrežnoj stranici škole.

Ugodne ljetne praznike žele vam ravnateljica i stručna služba škole!