Humanitarna akcija za našu školu

Ponovno oživljena studentska božićna bajka

Studenti osječkih fakulteta drugu godinu zaredom organiziraju Studentsku božićnu bajku kojom pomažu našoj školi. Završna svečanost održana je u dvorani Poljoprivrednog fakulteta 18. prosinca 2014. god. na kojoj su se saznali rezultati njihovog humanitarnog rada.

U ove predbožićne dane već drugu godinu zaredom studenti osječkih fakulteta odlučili su ponovno oživjeti najljepšu božićnu bajku – bajku koja bi svima trebala biti stvarnost jer pomaganje drugome najljepši je dar za svakoga. Upravo su takvom humanitarnom akcijom studenti pokazali koliko su složni i dobrovoljni da učenike naše škole razvesele donacijama koje će im olakšati život u školi jer su i oni nekada sjedili u školskim klupama te znaju što je učenicima potrebno.

Na završnoj svečanosti 18. prosinca 2014. god. u prostorijama Poljoprivrednog fakulteta studenti su nas ugodno dočekali, a mi smo im zahvalili onime što najbolje znamo – pripremili smo im prigodan glazbeni i recitacijski program kojim smo ih vidno zabavili i nasmijali. Uzbuđeni, radosni i nasmijani učenici i studenti zajedno su učinili dolazeće blagdane još ljepšima, naša je škola bogatija za mnoge materijale koji će olakšati svakodnevni život u njoj, a ova studentska bajka unijela je u naša srca čaroliju Božića da samo zajedništvo, dobrota i ljubav prema ljudima čini blagdane još ljepšima.

Zahvaljujemo studentima na volji i odlučnosti da svoju akciju provedu u djelo, zahvaljujemo svim donatorima koji su učinili ovu bajku stvarnom! Želimo svima, posebice studentima, sretne blagdane i mnogo uspjeha u daljnjem radu. Hvala vam!

Božićna bajka Božićna bajka Božićna bajka Božićna bajka Božićna bajka Božićna bajka