Uspjeh naših sportaša

Potvrdili status najboljih i u županiji

Na turniru malog nogometa u Našicama naši su učenici 5. i 6. razreda osvojili naslov županijskih prvaka pri čemu su ostvarili najbolji uspjeh naše škole u tom sportu.

Nakon što su postali prvaci grada Osijeka u futsalu (mali nogomet), učenici 5. i 6. razreda naše škole postali su i županijski prvaci. Na završnom turniru u Našicama, gdje su u grupnom djelu natjecanja pobijedili vršnjake iz Viljeva i Đakova, u završnici su se ponovno susreli sa starim znancima iz ŠŠD Tinka. Treći puta ove godine slavili su u međusobnim susretima i tako s rezulltatom 1:0 postali županijski prvaci. Taj su uspjeh postigli učenici: Hrvoje Stranput, Domagoj Stranput (kapetan momčadi.), Davor Čuljak, Lovro Pivić Kovačević, Marko Ružić, Dorian Špoljarić, Sven Kapetanović, Ante Knežević, Domagoj Perić i David Radojčić. Treba istaknuti da je to najveći uspjeh naše škole u futsalu.

Poželimo da naši dečki nastave pobjednički niz već 21. svibnja 2014. na poluzavršnom turniru u Požegi te izbore završnicu državnog prvenstva osnovnih škola u futsalu koje će se igrati u Vinkovcima. Čestitke našim sjajnim nogometašima i njihovim voditeljima Ivan Matančiću (nastavniku TZK) i gospodinu Anti Stranputu.

Uspjeh naših sportaša Uspjeh naših sportaša Uspjeh naših sportaša Uspjeh naših sportaša